Nicoline Siff Møller    Donna Svendsen

Født 1968. Nicoline er autodidakt sangerinde, har hovedsageligt sunget i jazz-, soul- og rockbands i perioden 1987-93. Fik sin professionelle teaterdebut i Atlantis i 1994 og har siden haft mange roller i bl.a. Chess, Miss Saigon, Lulu, Honk, Cyrano på Odense Teater, Lyset over Skagen, My Fair Lady, The Wild Party på Gladsaxe Ny Teater og senest i Von Scholten på Folketeatret. I øvrigt kan nævnes tv-dramaet Majoren 1997, Århus Revyen 2002, cabaréter på Café Liva samt mange cd-indspilninger. Nicoline arbejder endvidere med tegnefilmsdubbing og speaks og som solist ved koncertarrangementer.


Stine Henriksen    Sofie

Født 1983. Stine er uddannet ved Det Danske Musicalakademi i 2007. Stine har medvirket i Fredericia Teaters The Wild Party, Into the Woods, West Side Story og i Oliver!, som danser i Hair og Norden Danseteater og som sanger ved Dansk Melodi Grand Prix 2008 samt ved koncert med Jason Robert Brown i Koncerthuset i DR Byen.


Nastja Arcel    Tanja

Født 1963. Nastja er uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater 1987. Hun har stor erfaring med teater og musicals med roller i bl.a. Esther på Det Kongelige Teater, Grease på Nørrebro Teater, Show Boat på Aarhus Teater, Rasmus og Jamilla på Betty Nansen Teatret, Midt om natten på Folketeatret, Chicago på Det Ny Teater og Elsk mig i nat i Koncertsalen i Tivoli. På tv og film kender vi Nastja fra bl.a. Klatretøsen, Familien Gregersen, Kongekabale, Dommeren, Karla og Jonas og Sandheden om mænd og DR-serien Ørnen. Nastja blev Bodil-nomineret for sin rolle i Kongekabale.


Pernille Schrøder    Bibi

Født 1964. Pernille har medvirket i utallige revyer, bl.a. 7 sæsoner i Cirkusrevyen og 5 sæsoner i Nykøbing F. Revyen. På teater-/musicalscenen har hun medvirket i bl.a. Gud hvor de løber, Gummitarzan, Annie Get Your Gun, Let´s Kick Ass, Showboat, Cats, Mød mig på Cassiopeia, Chicago og Velkommen i klubben. Pernille har medvirket på film i Askepop og Bøllebob, og hun har været solist ved mange koncerter med større orkestre og sangerinde i flere jazz- og bigbandsammenhænge.


Morten Lützhøft    Stig Michelsen

Født 1963. Morten er uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1994. Har på scenen stor erfaring fra bl.a. Ifigenia, Musical, Woyzeck, Drengene i skyggen, Jäger, Grease, Les Misérables, Cyrano, Medea og The Rocky Horror Show. På tv har han haft markante roller i Anna Pihl, Ørnen, Den som dræber, Lærkevej, Sommer, Rejseholdet, De Udvalgte og Forbrydelsen. På film har Morten bl.a medvirket i Mørke samt Hvide nætter.


Peter Oliver Hansen    Bill Stage

Født 1967. Peter Oliver er uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1995. Har stor erfaring på scenen fra bl.a. Grease, Personkreds 3, Hamlet, Pelikanen, PIS, Matador, Hjørring Revyen, Alt om min mor, Natmandens datter, Lukkede døre, Enetime og Kreditorer. Fra tv er han kendt for Olivers Lørdagshytte, Ørnen, Hotellet samt serien 2900 Happiness. På film har Peter Oliver bl.a. medvirket i Askepop, Familien Gregersen, Fidibus, Vikaren og Far til fire.


Lars Oluf Larsen    Henrik Blok

Født 1961. Lars Oluf er uddannet ved Statens Teaterskole i 1985. Han har siden medvirket i en række musicals, f.eks. Les Misérables, Atlantis og Miss Saigon på Østre Gasværk Teater samt Peter Pan på Det Ny Teater og en børneopera. Lars Oluf har også erfaring fra film, hvor han er set i Et skud fra hjertet, Sirup, Små ulykker og Forbrydelser. På tv har han medvirket i Rejseholdet, Krøniken, Ørnen og Klovn. Derudover spiller han selv klaver og komponerer både sange og større værker.


Christian Lund    Frej

Født 1983. Christian er uddannet musicalperformer ved Det Danske Musical-akademi i 2008. Har medvirket i Spillemand på en Tagryg, Jesus Christ Superstar og The Wild Party på Gladsaxe Ny Teater. Christian har desuden medvirket i Chess in Concert i Royal Albert Hall i London. Har i 2010 medvirket i High School Musical 2 samt i My Fair Lady på Det Kongelige Teater. Christian er desuden forsanger i bandet Tennis.


Nadin Reiness    Louise og cover Sofie

Født 1985. Nadin blev færdiguddannet på Dansforum, Performing Arts School i Göteborg i 2010. Har erfaring med spillefilm så som Nonnebørn og Sunes Familie samt forskelligt tv, bl.a. TAXA og Børne 1´eren. Hun har medvirket i 10 af Eventyrteatrets forestillinger på Det Ny Teater og i Glassalen og som danser på schlager-showet Shine On i Göteborg.


Astrid Højgaard    Rikke

Født 1984. Astrid er uddannet musicalperformer ved Det Danske Musicalakademi i 2008. Har under uddannelsens showcases medvirket i bl.a. Hair, Into the Woods, Thoroughly Modern Millie og Spillemand på en tagryg på Fredericia Teater. Hun har desuden medvirket i Jesus Christ Superstar på Folketeatret, været solist i Staldene i Cirkusbygingen, optrådt i The Producers på Holstebro Musikteater samt i West Side Story Suite på Operaen. Astrid er desuden forsanger i partybandet Witness.


Silas Holst    Niklas

Født 1983. Silas er uddannet danselærer fra De Danske Danseskoler i 2005. Har medvirket som sanger og danser i en lang række musicals på scener over hele landet, bl.a. Chicago på Det Ny Teater, Mød mig på Cassiopeia på Nørrebro Teater, West Side Story på Fredericia Teater, Askepop i Glassalen i Tivoli, Cirkusrevyen og i Det Ny Teaters opsætning af musicalen Mary Poppins. Er på tv mest kendt for sin medvirken i Vild med dans på TV 2, hvor han også deltager i efteråret i 2011.


Kim Nielsen    Chili

Født 1984. Kim er uddannet musicalperformer ved Det Danske Musicalakademi i 2007. Kim har medvirket i West Side Story, Oliver!, Passion, Matador ved Danmarks Radio/Operaen samt Midt om natten og High School Musical. Kim har også medvirket i Hairspray på China Teatern i Stockholm.
Thomas Bay Pedersen    Ensemble og cover Frej

Født 1982. Thomas er uddannet ved Det Danske Musicalakademi og Mountview, London. Han har stået på scenen i Danmark, Sverige og England i bl.a. Chess in Concert, Spillemand på en tagryg, Paradise Moscow, The Wild Party og senest Sunset Boulevard som cover Joe Gillis. Han synger rollen som Michael på den danske indspilning af Tick, Tick... BOOM!. Thomas er også en hyppigt brugt pianist og oversætter.


Rikke Buch Bendtsen    Ensemble, cover Donna og Tanja

Født 1972. Rikke er uddannet ved Malmö Musical Academy 1999. På musicalscenen har Rikke haft hovedroller i bl.a. Chicago, Fame, West Side Story og Askepop. Hun har medvirket i bl.a. Be-Bob-a-lu-la, Mød mig på Cassiopia, The Producers, Jesus Christ Superstar, Hair og været koncertsolist i The Night of 1000 Voices i Royal Albert Hall, London. Rikke revydebuterede i Schou-tur 2010 og har turneret med Randers Big Band.


Jan K Christiansen    Ensemble

Født 1976. Jan er uddannet på Copenhagen Contemporary Dance School i 2009 og har blandt andet trænet et år på Broadway Dance Center i New York og taget et 4 måneders sangkursus på det københavnske Complet Vocal Institute i 2010. Jan har medvirket i Cirkusrevyen i 2010, Ariadne på Naxos på Operaen, Elsk mig i nat på Gasværket og har arbejdet for Costa Cruises som sanger og danser i 2006.


Sara Gadborg    cover Bibi og Tanja, Ensemble

Født 1979. Sara er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2005. Hun har medvirket i Fredericia Teaters forestillinger Skatteøen, Tommy og Rent, og hun har også haft roller i udlandet, senest i Bouffant i Bel Etage Theater i München og i Steam på Fringe Festival i Edinburgh. Derudover har Sara medvirket i Lyset over Skagen med Nyt Dansk Musikteater og i Praise på Sceneindgangen.


Thomas Gaarde    Præst, cover Stig og Henrik, Ensemble

Født 1977. Thomas er uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2008. Han har medvirket i bl.a. Et Juleeventyr på Odense Teater, Cosa Nostra, croonershowet Masterclass - det gode liv, Der hvor flyene styrter, cabaretten Lyst, Afgang 20:08 samt Skatteøen på Odense Teater.


Sofia Hillbom   

Født 1987. Uddannet musicalartist på musicallinjen ved Balletakademiet i Göteborg og Musikteaterskolens forberedende artistuddannelse i Bjärnum i Skåne. Efter eksamen i 2010 spillede hun hovedrollen som Sandy i Grease i Kalmar og derefter var hun med i dinnershowet CountryStars sammesteds. Senest medvirkede Sofia i Musikteatret i Holstebros opsætning af Den lille havfrue.


Lars Hjøllund    Ensemble, Præst, cover Stig og Bill

Født 1977. Lars er uddannet ved Skuespillerskolen ved Odense Teater 2007, og han har medvirket i bl.a. Terrorisme, En Såret Kniv og Hellig tre kongers Aften og Skatteøen på Odense Teater, Dyveke og Alt om min mor på Folketeatret. På tv har han bl.a. spillet med i Lærkevej 2009 for TV 2 og i Guskelov du kom for TV3.


Johnny Johanson    Ensemble

Født 1982. Johnny er uddannet på Performing Arts School i Göteborg. Han har arbejdet som showartist på blandt andet Garbo´s Dinner Show på Gran Canaria og på krydstogtskibet Aida Sea Live. I Stockholm har man kunnet opleve Johnny i Footlose på Wallmans Teater Intiman, Pippi Langstrømpe på Vasateatern, ligesom han var med, da musicalen Side Show havde europapremiere. Desuden har Johnny været danser i bl.a. det svenske Melodi Grand Prix i 2010.


Ditte Lill Mortensen    Ensemble

Født 1985. Ditte Lill er uddannet ved Det Danske Musicalakademi i 2008. Hun har senest medvirket i revyen Shou-tur og desuden medvirket i The Wild Party på Gladsaxe Ny Teater samt High School Musical og Annie på Fredericia Teater. Derudover har Ditte været vært på Kanal 4, 5 og 6´eren samt medvært på P3.


Christine Astrid Nielsen    Ensemble

Christine er uddannet ved Det Danske Musicalakademi i 2008. Har medvirket i High School Musical 2, Jukebox, The Wild Party m.fl. Hun vandt i 2008 og 2009 Danmarksmesterskabet i impro-comedy. Til foråret kan man møde hende som Jan i den nye opsætning af Grease, der spiller i Tivoli og Musikhuset Aarhus.


Pernille Pettersson Carmohn    Ensemble, cover Donna og Bibi

Født 1973. Pernille er autodidakt skuespiller og uddannet sanger/sangunderviser ved Complete Vocal Institute 2005. Hun har bl.a. spillet i Den eneste ene, Atlantis, Miss Saigon på Østre Gasværk Teater, spillet med i Lulu, Gasolin, The Full Monty, Robin Hood, Bacharach m.m. Hun har været solist ved koncerter, f.eks. med Odense Symfoniorkester og i Koncerthuset i DR Byen. Pernille arbejder også med at skrive sin egen musik.


Jeff Mikki Schjerlund   Ensemble og cover Frej

Født 1988. Jeff er uddannet ved Det Danske Musicalakademi i 2010. På musicalscenen har Jeff medvirket på Det Ny Teater i Wicked og Mary Poppins, spillet hovedrollen i turnéudgaven af Bølle-Bob og medvirket i Skatteøen på Folketeatret. Senest har han været gæstesolist ved Aalborg symfoniorkesters sommertour. Jeff lægger også stemmer til tegnefilm og har gennem de sidste 2 år været assisterende koreograf for bl.a. Danish Fasihon Week og Anna David.


Frederikke Vedel    Ensemble, cover Sofie, Rikke og Louise

Født 1986. Frederikke er uddannet ved Det Danske Musicalakademi i 2007. Hun er singer-songwriter og skriver også sange til div. kunstnere, serier og tv- programmer i ind- og udland. Kor/korleder på 2 numre ved Dansk Melodi Grand Prix 2008. Derudover har Frederikke medvirket i West Side Story, Into the Woods og The Wild Party på Fredericia Teater, Midt om natten på Folketeatret samt optrådt ved Wallmans i Oslo og København.


Oliver K Aagaard-Williams    Ensemble og cover Chili

Født 1986. Er uddannet ved Det Danske Musicalakademi. Han spillede i foråret 2010 rollen som Chad i Fredericias opsætning af High School Musical 2 og var i efteråret 2010 med i ensemblet i Aalborg Teaters opsætning af Troldmanden fra Oz.


Anita Holm    Swing, Dansekaptajn, cover Louise og Rikke

Anita er uddannet ved Performing Arts School i Göteborg. Inden da læste hun idræt på Odense Universitet i 2 år. Hun har også studeret sang og dans i London. Senest har Anita været engageret i Stuttgart ved musicalen We Will Rock You og som sanger ved flere koncerter. I København har hun medvirket i Mit Eventyr på Gladsaxe Teater, Cirkusrevyen 2006, Just around the corner på Sceneindgangen og City for det moderne dansekompagni Uppercut. Hun har bl.a. koreograferet modeshows i London og forestillinger i Sverige.


Sandra Lundgren    Swing

Født 1983. Sandra er uddannet ved Balettakademien i Göteborg og har medvirket i bl.a. Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat på Slakthuset og i Oliver! på TonTeatern og i Chicago i Malmö. På Moriskan i La Cage aux Folles og i The Act. Sandra har også turneret med Skånska Operan med Carmen og La Bohéme. Hun har senest medvirket i et ABBA-show i Tyrkiet.


Max-Emil Nissen    Swing

Født 1980. Max-Emil er uddannet musicalperformer ved Det Danske Musicalakademi i 2005. Har bl.a. medvirket i Jesus Christ Superstar, West Side Story, Mirakel på Det Kongelige Teater, Kærlighedens Farve, Spillemand på en Tagryg, Sommer i Tyrol og senest Von Scholten på Folketeatret.dk. Desuden lægger han stemmer til tegnefilm.


Sara Ollinen    Swing

Født 1989. Sara Ollinen er uddannet på Balletakademiets Musicallinje i Göteborg 2011. Tidligere i dette efterår har hun spillet rollen som Sandy i Grease i Kristianstad, Sverige. Inden hun tog sin uddannelse, har hun medvirket i en række amatørforestillinger, i dinnershows og som danselærer.


Fredrik Simonsen Hebrand    Swing

Født 1988. 8 år gammel arbejdede Fredrik på Fredriksdalsteatern i Helsingborg med Eva Rydberg. Fredrik har lagt stemme til film og lavet reklame for både radio og tv. Han har medvirket i Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Fame og High School Musical - Live on Stage i Sverige. Fredrik har taget en 1-årig danseuddannelse på Dansakademi Öresund i Malmö.


Nikola Stankovic    Swing

Født 1987. Nikola er nyuddannet fra Ballettakademiens musicaluddannelse i Göteborg i 2010, og han har medvirket i forestillingerne Hair, Grease, Elvis, Mellis och Moster, Klämmen & Bulten - sista sommaren, Klämmen & Bulten - rock ´n´ roll och bränt gummi og Klämmen & Bulten - kofångare och myggjagare på Mycke Nöje i Sverige.

 

Premieren på MAMMA MIA! Aarhus
24. nov. 2011.


Alle pressemeddelelser, Danmark.


MAMMA MIA! Premiere 15. okt. 2010.
Klik her og se lidt af alt det, der skete ved den kritikerroste premiere, hvor vi havde besøg af alle mulige 'kändisser' inkl. ABBA-medlemmerne Björn Ulvaeus og Agnetha Fältskog.
join mamma mia at facebook