Johan Bergman    Musical director/kapelmester, keyboard I

Bosat i Malmö og uddannet ved Musikhögskolan i Malmö. Johan har arbejdet med en lang række musicalproduktioner i Sverige og Danmark: The Phantom of the Opera, Cats på Det Ny Teater og Beauty and the Beast på Det Ny Teater og Göta Lejon i Stockholm. Johan har desuden været ansat på Malmö Opera i The Full Monty, Spindelkvinnans Kyss, West Side Story, Banankontakt (Electric Banana Band), Zorba, Edith Piaf - Livet & Kärleken, Ticket-to-Ride, My Fair Music, Jesus Christ Superstar og Spring Awakening, Let´s Do Cole Porter og Legally Blonde. Johan har derudover medvirket i Fame og Guys and Dolls.
Mathias Grove Madsen    Assist. musical director og keyboard II

Uddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2002. Har efterfølgende arbejdet som teatermusiker på opsætninger som The Phantom of the Opera, Beauty and the Beast, Les Misérables, The Producers, Sweeney Todd og andre. Fungerer desuden som kapelmester i bl.a. revysammenhænge og er en flittigt brugt akkompagnetør for diverse solister. Han har skrevet musik til kort- og tegnefilm, arrangeret for tv og har et omfattende virke som jazzpianist, hvor han, foruden at lede egne grupper, har spillet med orkestre som DR Big Bandet og Tivolis Big Band.
Morten Nordal Petersen    Guitar I

Uddannet på den rytmiske linie fra Carl Nielsen Akademiet i Odense. Har spillet med en masse musikere på den danske scene inden for både rock, blues og jazz, bl.a. med Bobo Moreno, Jesper Thilo, Annette Heick, Jette Torp, Allan Mortensen, Odense Symfoniorkester, m.fl. Har indspillet plader bl.a. i eget navn, med Tiptoe Bigband og Superfly. Kåret til årets Fynske jazzmusiker 2002. Har modtaget en Grammy for årets folkudgivelse 2011 med Habadekuk.
Mads Kjølby    Guitar II

Mads Kjølby er uddannet på Musicians Institute i Los Angeles i 1996 og på Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2003. Han har de sidste 10 år spillet med i en række større forestiilinger, bl.a. Les Misérable, Matador og Four Jacks, og han har optrådt med en perlerække af danske solister og orkestre: DR UnderholdningsOrkestret, DR Big Bandet og Det Kongelige Kapel. Han har desuden turneret verden rundt med diverse internationale artister og udgivet 2 anmelderroste cd´ere i eget navn.
Ole Skipper Mosgaard    Bas

Ole har tidligere spillet til musicals som f.eks. Atlantis, West Side Story, The Wall, Grease, Skatteøen, Anni Get Your Gun og More Jacks. Han er freelance kontra- og elbassist og spiller med bl.a. Tivolis Big Band og Skipper-Just-Frost og har gennem tiderne spillet med bl.a. Thad Jones, Blast, Milt Jackson, Jay McShann, Teddy Wilson, Kenny Kirkland, Dexter Gordon, James Moody, Dr. John, Lillian Boutté, Gino Vanelli, Sheena Easton, Georgie Fame, Gary Brooker og Frontline. Sidstnævnte band modtog Ben Webster-prisen. Har været session bassist, samt medvirket i diverse shows på TV og teatre med bl.a Fini Høstrup, Max Leths Kvartet og Jan Glæsels Kapel.Peter Fältskog    Percussion

Peter Fältskog har spillet med i mange musicalopsætninger i Danmark og i Sverige, bl.a. i alle tre Björn og Benny-opsætninger af Mamma Mia!, Chess og Kristina från Duvemåla. I øvrigt har han medvirket i Cirkusrevyen og DR UnderholdningsOrkestret i mange år, et stort antal tv-shows og turnéer i Danmark med bl.a. Thomas Eje, Stig Rossen og Lene Siel.
Assisterende Musikere 
 
Henning Poul Hansen
 
Søren Nørup
 
Gorm Bülow
Karrebæk
 
Morten Ramsbøl
Percussion
Guitar
Keyboard
Bas

 

Premieren på MAMMA MIA! Aarhus
24. nov. 2011.


Alle pressemeddelelser, Danmark.


MAMMA MIA! Premiere 15. okt. 2010.
Klik her og se lidt af alt det, der skete ved den kritikerroste premiere, hvor vi havde besøg af alle mulige 'kändisser' inkl. ABBA-medlemmerne Björn Ulvaeus og Agnetha Fältskog.
join mamma mia at facebook